Met onze 15 jaar ervaring hebben wij expertise opgedaan in allerlei soorten projecten en zijn we dus ook gespecialiseerd in diverse projecten binnenshuis. Wij kunnen bijvoorbeeld helpen bij het plaatsen van een nieuwe keuken of sanitair. Daarnaast kunnen we u ook helpen bij de renovatie of verbouwing van uw huidige inrichting. 

Naast het verbouwen van uw interieur kunnen wij u ook adviseren over de beste keuze in uw situatie. Neem bijvoorbeeld een vloer, die is erg bepalend voor de sfeer van een ruimte. Maar bij de keuze voor de juiste vloer komen nogal wat dingen kijken: is ie niet te glad? Is ie wel makkelijk schoon te maken? Loopt ie wel lekker? Gaat u voor tapijt, tegels, een gietvloer, laminaat of toch een andere afwerking? En welke kleur is dan het meest geschikt. En is vloerverwarming iets voor u? Bij al deze keuzes kunnen wij u professioneel en vakkundig advies geven en brengen het natuurlijk ook in de praktijk!

Maar wanneer u uitgekeken bent op uw oude badkamer, toilet of keuken, kunnen wij u ook helpen. U kunt dan kiezen voor een renovatie, verbouwing of een compleet nieuwe uitvoering. Van advies tot realisatie: wij helpen u met elke stap in het proces. Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden