Wilt u de buitenkant van uw huis opknappen of net dat beetje extra’s geven? Dan bent u bij Klusservice Assen op het juiste adres! Wij bieden namelijk professionele en vakkundige hulp bij allerlei soorten buitenprojecten!

We kunnen bijvoorbeeld het ontwerp en de bouw van een aanbouw, overkapping of schuur voor u realiseren. We houden van begin tot eind zo veel mogelijk rekening met uw wensen. We hechten veel waarde aan transparantie en daarom kunt u van tevoren op aanvraag een kostenberekening ontvangen. Zo kunt u naderhand meer uit uw buitenruimte halen.

Ook kunt u bij het vervangen van kozijnen rekenen op onze 15 jaar ervaring. Bij de keuze voor het juiste type kozijn en glas kan namelijk nogal wat komen kijken. Kiest u bijvoorbeeld voor klassieke houten kozijnen of moderne en onderhoudsarme kunststof kozijnen of gaat u toch voor de strakke aluminium variant? Maar ook qua glas is er veel keuze: gaat u voor regulier glas of moet het speciale eigenschappen zoals extra isolement of warmtereflectie hebben? En qua uiterlijk kunt u ook kiezen voor mat of spiegelend glas om inkijk te weren. En gaat u voor dubbel of driedubbel glas? Bij deze keuzes adviseren wij u graag en brengen we het natuurlijk tot een geslaagd eindresultaat!

Maar ook voor onderhoud aan de buitenkant van uw huis kunt u op ons rekenen. Denk bijvoorbeeld aan schilderwerk, dak-, of gevelreiniging of loodgieterswerkzaamheden. Bij gebrekkig onderhoud is het verstandig dit snel te verhelpen, zodat de problemen niet verergeren en u uiteindelijk nog meer geld en tijd kwijt kan zijn. Daarnaast bieden bieden we een onderhoudsplan aan en voeren dit natuurlijk uit. Ook kunt u kiezen voor regelmatige nakijkbeurten, om te garanderen dat gebreken op tijd gevonden en gerepareerd worden. Zo heeft u er zelf geen omkijken meer naar!