Door het coronavirus zitten we met z’n allen alweer een tijdje binnen en niemand weet voor hoe lang dat nog zal zijn. Om die tijd nuttige te besteden kunt u uw huis bijvoorbeeld eens flink onder handen nemen. Bent u klaar om uw huis om te tevoren maar heeft u nog wat inspiratie nodig? Lees dan vooral verder, want in deze blog vindt u 3 projecten die u vandaag nog kunt ondernemen. 

Nieuwe vloer

Hoewel een vloer iets is waar u overheen loopt, heeft hij toch veel invloed op de sfeer in een kamer. Denk er daarom eens over na welke vloeren in uw huis wel eens aan vervanging toe zijn. Tegenwoordig zijn visgraatvloeren erg populair, maar ook duurzame tegels ziet men steeds vaker terug. Ook gietvloeren zijn door hun industriele uiterlijk, eindeloze variatiemogelijkheden en enorme gebruiksvriendelijkheid erg in trek, vooral in keukens of badkamers.

Pak de tuin aan

Waarschijnlijk ligt uw tuin er nu wat verwaarloosd bij vanwege de winter, maar daarom nu is de ideale tijd om plannen te maken voor uw droomtuin! Gaat u voor een overkapping? Of wilt u het terras eens flink aanpakken? Of toch een prachtige waterpartij als eye-catcher? Wellicht wilt u wat bomen planten om wat natuurlijke beschutting en zo privacy en verkoelende schaduw te creëren? Misschien meer praktisch: bouw een schuur of tuinhuisje om spullen in op te bergen, als fietsenstalling of zelfs als hobbyruimte. Wat u plannen ook zijn: hou ze gereed tot het weer weer beter wordt en ga aan de slag. Zo bent u voor de zomer klaar en kunt u heerlijk genieten van het paradijs wat u in uw achtertuin hebt gecreëerd. 

Isoleren

Misschien niet de meest spannende klus, maar wel een die u veel voordelen op kan leveren. Doordat uw huis beter geïsoleerd is, houdt het namelijk meer warmte vast en dat kan veel geld schelen in stookkosten en is natuurlijk een stuk beter voor het milieu! Hoeveel is natuurlijk afhankelijk de leeftijd van uw huis, of u in een rijtjeshuis of een vrijstaande woning woont en of u ramen dubbel beglaasd zijn. 

Heeft u een klus in gedachten maar blijkt u toch te veel hooi op uw vork te hebben genomen? Vrees niet! wij van Klusservice Assen helpen u graag. Wij bieden professionele en vakkundige hulp bij de planning en uitvoering van binnen- en buitenklussen. Indien nodig helpen wij ook bij de aanvraag van eventuele vergunningen. Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *